Clercx Liebau

Wij zijn Clercx Liebau, aangenaam!

Een korte kennismaking met onze organisatie sinds 1976.

Clercx Liebau is in Zuid Nederland één van de grootste onafhankelijke full scale dienstverleners op het gebied van Business Insurance, Private Insurance, Bedrijfshuisvesting, Vastgoedmanagement en Woningmakelaardij. Kwaliteit en deskundigheid zijn kernbegrippen die van toepassing zijn op alle disciplines binnen onze organisatie.

Met kantoren in Helmond, Eindhoven en Rotterdam zijn wij hèt aanspreekpunt voor de particuliere en zakelijke markt waarbij onze relaties voor alle zaken terecht kunnen op één adres. In Helmond is het hoofdkantoor ondergebracht. Van hieruit worden alle voornoemde diensten verleend. Tevens zijn hier de Algemene Directie en de ondersteunende diensten gehuisvest.

Clercx Liebau is geaccrediteerd als Registeradviseur in Assurantiën (RAIA).

Assurantiën

Onder de noemers Clercx Liebau Assurantiën en Keizer Liebau Makelaars Zuid adviseren en bemiddelen wij in alle vormen van verzekering. Het adviseren bij en verzorgen van arbeidsvoorwaarden, hypotheken, financial planning, personeelsvoorzieningen en verzuimmanagement behoort eveneens tot dit werkterrein. Met 80 specialisten zijn wij actief als het gaat om internationaal verzekeren en plaatsen van risico’s voor de MKB+ markt.

Vastgoedmanagement

Clercx Liebau Vastgoedmanagement is op landelijk niveau actief op het gebied van totaal beheer van commercieel vastgoed. Wij beheren commercieel vastgoed voor eigenaren, financiers en beleggers. Deze vorm van dienstverlening kent vele facetten. Wij zorgen voor vastgoedbeheer dat naadloos aansluit bij de wensen en behoeften van opdrachtgevers.

Makelaardij

Clercx Liebau Woningmakelaardij is regionaal actief in het gebied Eindhoven / Helmond voor de particuliere markt. Wij adviseren en begeleiden u graag als het aankomt op koop en verkoop van nieuwbouw, koop en verkoop van bestaande bouw, projectadvisering, taxaties, hypotheken en assurantiën. Clercx Liebau Bedrijfshuisvesting B.V. is actief bij aan– en verkoop, verhuur en taxaties van zakelijk vastgoed.

Marktbenadering

Kwaliteit, inventiviteit en integriteit zijn sleutelwoorden die kenmerkend zijn voor de dienstverlening van alle Clercx Liebau ondernemingen. Advisering, begeleiding en bemiddeling geschieden in volstrekte onafhankelijkheid van banken, verzekeraars en toeleveranciers door specialisten in elke discipline. Hierbij wordt liever in een initiërende dan in een volgende rol geacteerd.

Naar de markt toe worden de activiteiten van de onderscheiden werkmaatschappijen gebundeld in een divisie particulieren en een divisie bedrijven. Hierbij gaat de aandacht vooral uit naar de bovenkant in beide marktsegmenten.

De activiteiten in de particuliere markt hebben een overwegend regionaal karakter, de bedrijven markt wordt landelijk bewerkt.

Clercx Liebau is onder andere lid van de RAIA en BZW.

Daarnaast is Clercx Liebau een strategische alliantie aangegaan met De Keizer Assurantie B.V. uit Rotterdam onder de naam Keizer Liebau Makelaars.