iPM Parters

iPM: We practice what we preach!

U vraagt zich af of u het maximale uit uw organisatie haalt?

 

 

De focus ligt sterk op de korte termijn en op intern, maar te weinig op klanten. Hoe bereikt u via de juiste strategie de resultaten die u wilt? Welke KPI’s werken wel? Hoe betrekt u uw medewerkers bij wijzigingen van uw koers en organisatie?

iPM Partners werkt met u aan een strategie die wel werkt

De waan van de dag plaagt veel ondernemers. Ze noemen strategie ‘dé belangrijkste uitdaging’. Tegelijk beseffen ze dat ze ‘te weinig tijd vrijmaken voor strategieontwikkeling’. Dit nummer 1-knelpunt voor ondernemers vormt een groot risico. Zeker in deze tijd waarin het speelveld snel verandert en dus vraagt om reactievermogen.

 

 

Van eilanddenken naar klantketens

Zelfs als ondernemers er wél in slagen om een strategie te formuleren, is succes nog niet verzekerd. De uitvoering blijft maar al te vaak achter op plan. Terwijl dat niet hoeft! Een belangrijke onderliggende oorzaak voor deze strategieproblematiek is een te rigide functionele inrichting van de besturing van de organisatie: het organogram is heilig. Dit leidt tot eilanddenken en tot KPI’s die barrières opwerpen voor effectieve samenwerking. Klanten worden daarvan de dupe en veel tijd gaat verloren aan het herstellen van fouten.

 

 

Weg met de waan van de dag

Wij weten hoe het anders kan. We halen mooie resultaten met de in huis ontwikkelde integraal Performance Management-Methode, waarvan klantketens, KPI’s die wél werken en teamontwikkeling de ingrediënten zijn. Wilt u af van de waan van de dag, dan staan wij u graag terzijde. Wij helpen u bij het ontwikkelen van een strategie die wel werkt. Of bij het uitvoeren van uw strategie zodat die wel het vurig gewenste resultaat oplevert en het enthousiasme bij uw mensen terugbrengt.

 

 

Gezond verstand en geen overbodig gedoe

Wij kunnen u ook ondersteunen met LEAN en ICT-tools, maar dringen u zulke methoden nooit op. Als het met gezond verstand kan – dat is in het leeuwendeel van de gevallen – dan doen we dat liever.

Wij hebben een hekel aan onnodige kosten en consultants-onzin, zoals lijvige adviesrapporten en wollige powerpoints. Daarom hebben we geen kantoor en werken we bij onze klanten. We steken al onze energie in onze passie: uw organisatie, werkwijze en resultaten werkelijk verbeteren. Wij passen onze aanpak volledig op maat toe. U bent zeker van betrokkenheid van partners die u niet naar de mond praten. Onze bevlogen specialisten werken nauw met u en uw medewerkers samen. Snel en pragmatisch zetten wij uw strategie om in resultaten en richten uw organisatie weer maximaal op klanten. Daarbij werken we onnodige obstakels weg, laten uw teams beter samenwerken en boren onvermoede talenten aan. Wij geven ‘het recept’ en de middelen (bijvoorbeeld online trainingen) waarmee uw mensen zelf verder kunnen. Ons doel is om overbodig te worden. Zodat u, zonder ons, weer fit en vernieuwend verder kunt

 

Lees precies hoe wij werken in het boek KPI’s die wél werken en bekijk voorbeelden van iPM in de praktijk