Over ons

WIJ ZIJN HRTZ

HRTZ, een uniek en innovatief initiatief van onderstaande partners.

Uit ervaring weten wij hoe belangrijk het voor organisaties is om ‘Future Proof’ te zijn. Essentieel hierbij is elimineren van (financiële) risico’s op het gebed van Human Resources. De wet en regelgeving hieromtrent wordt immers steeds complexer.
Daarom helpen wij ondernemers en organisaties met het in kaart brengen van hun HR organisatie met behulp van onze integrale HRTZ Scan en bieden wij gedegen en duurzame oplossingen.

 • ORGANISATIE SCAN

  Is uw HR Future Proof?

 • ADVIES

  Een plan van aanpak dat u verder helpt.

 • OPLOSSING

  Een optimaal functionerende HR organisatie!

W2 Insight

W2 Insight is specialist in teamontwikkeling en organisatieontwikkeling. Door een praktische en hands-on benadering worden weten wij belangrijke organisatiewaarden als: Samenwerking, Communicatie, Eigenaarschap, Leiderschap, Verantwoordelijkheid en Betrokkenheid naar het hoogste plan te tillen en duurzaam binnen alle geledingen van organisaties en in de mindset van medewerkers te verankeren.

Zorg van de Zaak

Zorg van de Zaak is een netwerk van bedrijven voor bedrijfszorg (arbo), leefstijlzorg en medische zorg.

Tot ons netwerk behoren arbodiensten, keuringsdiensten en expertisebedrijven. Dagelijks zetten onze professionals zich in om werknemers gezonder te laten werken, inzetbaarheid van werknemers te verhogen en ongewenst verzuim te beperken. Hiervoor werken wij uitsluitend met eigen professionals.Voor een werkgever betekent de dienstverlening van Zorg van de Zaak, gezonder en veiliger werken voor de werknemers,verzuimbeperking en inzetbaarheidsverhoging.

Claassen Advocaten

De advocaten van Claassen Advocaten zijn gespecialiseerd in het oplossen van juridische vragen en problemen waar u als ondernemer mee te maken krijgt. Wij begrijpen dat een juridisch geschil u als ondernemer raakt. Daarom verplaatsen wij ons altijd in uw situatie: wat is in het belang van u en uw onderneming.
Dat maakt ook dat wij oplossingen vinden, waardoor u zich snel weer op uw onderneming kunt richten. Liefst buiten procedures, maar als het moet schuwen wij die niet.

iPM partners

iPM Partners is een bewezen autoriteit op het gebied van integraal Prestatie Management. Wij helpen u uw resultaten blijvend te verbeteren, uw klanten beter te bedienen en meer uit uw mensen te halen. Niet alleen met aan onze unieke kijk op klantketens, teamontwikkeling en slimme stuurinformatie, maar ook vanwege onze no-nonse aanpak. Wij hebben een hekel aan onnodige kosten en consultants-onzin, zoals lijvige adviesrapporten en wollige powerpoints. We steken al onze energie in onze passie: uw organisatie, werkwijze en resultaten daadwerkelijk verbeteren.

CLERCX LIEBAU ASSURANTIEN

Clercx Liebau is in Zuid Nederland één van de grotere onafhankelijke full scale dienstverleners op het gebied van o.a. business insurance, pensioenen en inkomensverzekeringen. Kwaliteit, deskundigheid, inventiviteit en integriteit zijn sleutelwoorden die kenmerkend zijn voor de dienstverlening van alle Clercx Liebau ondernemingen. Advisering, begeleiding en bemiddeling geschieden in volstrekte onafhankelijkheid van banken, verzekeraars en toeleveranciers door specialisten in elke discipline.

State of Excellence

Specialist in het opzetten en professionaliseren van uw Human Resource Management. State of Excellence helpt bedrijven op het gebied van het vinden, binden, boeien en groeien van medewerkers, zodat mens en organisatie zich kunnen ontwikkelen naar een hoger niveau. 

Het bevorderen van leiderschap en het optimaal benutten van talenten lopen als een rode draad door onze dienstverlening. Hierdoor verbeteren de bedrijfsresultaten aantoonbaar en ook neemt het plezier en de voldoening in het werk aanzienlijk toe. Een prachtige win-win situatie dus!

inventive

InventiveNL

InventiveNL is ruim 20 jaar de subsidiespecialist van duurzaam en innovatief ondernemend Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in subsidie- en financieringstrajecten voor het bedrijfsleven. Wij zijn uw persoonlijke sparringpartner en vertalen uw plannen naar subsidiekansen. Wij volgen de ontwikkelingen op de voet, signaleren subsidiemogelijkheden en begeleiden u bij het gehele subsidietraject. Door onze contacten met subsidieverstrekkers, kennis en ruime expertise vergroten onze specialisten de slagingskans van uw projecten en bent u voorbereid op de risico’s. Wij ondersteunen ondernemingen met:

 • Subsidieadvies
 • Subsidiemanagement
 • Subsidieverantwoording
 • Financiering

Wake Up To Life

 

Wake Up To Life is gespecialiseerd in vitaliteit in al z’n facetten voor ondernemers, directies en leidinggevend kader.

U ervaart de impact van gezondheid en vitaliteit op zowel leven als werk. Het optimaliseren van uw vitaliteit betekent meer energie, hogere productiviteit en flexibiliteit wat er ook voor zorgt dat u als ondernemer alert blijft en telkens de juiste beslissingen neemt, nu en in de toekomst.

Impact en resultaat zijn de twee pijlers van waaruit Wake Up To Life werkt.

EEN TOTALE APK-CHECK VOOR UW HR AFDELING

Met onze unieke Scan signaleren wij snel en eenvoudig mogelijke risico’s die u als organisatie loopt op het gebied van Human Resources of hiaten binnen uw HR organisatie. Als u wilt, zorgen wij óók voor de oplossingen.

HRTZ: ‘Wij regelen het!’